Hlavní obsah

Začněte si užívat hubnutí zdarma s novým Lipoxalem Xtreme

Novinky, Walmark

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přihlaste se do programu, kde pod dohledem nutričního poradce a s pomocí nového Lipoxalu Xtreme nastartujete své nové, štíhlejší já. Více o testování najdete na stránkách Lipoxalu. Začněte hubnout a zhubněte!

Článek

Problém neúspěšných diet je v jejich složitosti. Musíte sledovat množství kalorií a složení jídel. Proto je tu 5 účinků proti tukové tkáni. Zbaví vás některých důležitých povinností a vám zůstane více času na jídelníček a pohybový plán.

Zaprvé začněte spalovat přebytečné kalorie! Namíchali jsme zelený čaj v kombinaci s „ohnivým chilli“ a tonizujícím zázvorem, které snadno ošálí váš termoregulační spínač v mozku a přinutí tělo spálit více kalorií než obvykle. Zadruhé se z tukové tkáně začnou uvolňovat přebytečné tuky a toxické látky, které se tam celou zimu úspěšně hromadily. Ty ve třetím kroku zlikvidujeme v játrech a vyloučíme. Tělo se tak rychle pročistí a odplaví přebytečné toxiny. Uvolněné tuky je nutné pomocí L-karnitinu rychle spálit ve svalech. To je čtvrtý účinek. Ten poslední vám pomůže udržet veselou mysl, motivaci a dobrou náladu.

Výběr článků

Načítám