Hlavní obsah

Nizozemské dny přinesou informace o pracovním uplatnění v zemi tulipánů

Novinky, EURES

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 31. ledna a v úterý 1. února proběhnou v Městské knihovně na Mariánském náměstí v Praze Nizozemské dny. Budou zde nabízena volná pracovní místa z Nizozemí společně s informacemi o životních a pracovních podmínkách v Nizozemí i celé Evropě.

Článek

Informační dny pořádá EURES (Evropské služby zaměstnanosti) ve spolupráci s relokační společností Kentic a přímým zaměstnavatelem, společností FridayEuroTech. Zájemci o práci budou mít možnost mluvit přímo se zaměstnavatelem hledajícím kandidáty na volná pracovní místa. Životní podmínky a vše potřebné k relokaci do Nizozemí Vám sdělí EURES poradci, tedy pracovníci českého i nizozemského úřadu práce.

Po celý den budou probíhat prezentace týkající se konkrétních nabídek práce z Nizozemí, životních a pracovních podmínek v této zemi, ale i podmínek pro život pro nizozemské občany u nás. K dispozici budou rovněž zdarma letáčky a publikace, které Vám usnadní hledání práce po celé Evropě. Po každé prezentaci bude následovat debata a čas na individuální dotazy. Dny s Evropou jsou určeny všem zájemcům o práci v zahraničí bez rozdílu věku či stupně vzdělání.

Již tři týdny po první akci se v úterý 22. února 2011 uskuteční Italský den. Součástí tohoto dne se bude konat výběrové řízení společnosti Art and Show, která aktuálně nabízí volná místa pro nadcházející letní sezónu pro kuchaře, barmany, animátory a pomocnou pracovní sílu do kuchyně.

Výběr článků

Načítám