Hlavní obsah

Knížka pod stromeček? Hodnotný dárek za rozumnou cenu, který potěší

Novinky, Barvič a Novotný, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Knížky - oblíbené vánoční dárky, které si obdarovaní předem přejí. Děti si o ně píší Ježíškovi, dospělí si o ně říkají, nebo si je pod stromeček kupují sami. Víme, kde knížky koupíte za nejlepší ceny a prozradíme tipy na knižní hity letošních Vánoc.

Článek

V e-shopu knihkupectví Barvič a Novotný najdete tisíce titulů různých žánrů. Ať hledáte knihy pro děti,  detektivky, či encyklopedie, na Knihkupectví-bn.cz je najdete vždy levněji. Knížky si můžete nechat dárkově zabalit, nechat si je doručit domů, nebo využít osobního odběru v Brně.

Zkušenost s prodejem knih, která sahá do roku 1883, je zárukou Vaší spokojenosti.

Tipy pod stromeček 2010

Vybírejte v pohodlí domova z vánočního katalogu. Namátkou uvádíme jen tři tipy. Prvním je trilogie Milénium (Stieg Larsson), jejíž díl: „Dívka, která si hrála s ohněm“ právě běží v kinech.  Biomanželka je novým, částečně autobiografickým románem Michala Viewegha a zároveň naším druhým tipem. Poslední inspirací je druhý díl kuchařky S Italem v kuchyni.

Čtečky elektronických knih umožňují mít oblíbenou knihu všude u sebe. Tato elektronická zařízení se stanou výborným společníkem na cesty a opravdu výjimečným vánočním dárkem.

Inspirujte se i Vy knižními tipy pod stromeček.

Výběr článků

Načítám