Hlavní obsah

Umět vařit nestačí. Bez kvalitního kuchyňského vybavení se dnes neobejdete

Novinky, KULINA s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať jste vyznavači české kuchyně, či zkoušíte nové recepty, bez odpovídajícího kuchyňského vybavení těžko dosáhnete perfektního výsledku. Na čem vaříte Vy?

Článek

Už samotná příprava i stolování, může být zážitkem na vysoké úrovni navíc prospívající Vašemu zdraví. Z této filosofie vycházejte i při výběru zboží. Dávejte stejný důraz na kvalitu provedení, design a rovnou měrou i na ušlechtilé materiály pro zdravé vaření.

Jaké nádobí doporučujeme?

V katalogu kuchyňského vybavení Kulina.cz se podařilo sestavit výběr špičkových výrobců v dané oblasti. Řadu z nich zastupuje Kulina.cz v Česku exkluzivně v čele s WMF. Odpovídají tomu i rozumné ceny a šíře sortimentu, které jinde hned tak nenajdete.

Ušlechtilé materiály – zdraví a dlouhá životnost

Pokud se vařením zabýváte delší dobu, značka WMF Vám je určitě povědomá. Kromě kvality provedení s německou pečlivostí klade při výrobě i velký důraz na materiály, které neuvolňují žádné nebezpečné látky a zároveň umožní šetrné způsoby teplené úpravy. To vše se zachováním všech klíčových výživových látek v potravinách ať už používáte nádobí, příbory, designové nádobí, či ostatní pomocníky do kuchyně.

Kulina.cz však zdaleka není jenom prémiový obchod s nádobím. Díky obrovské šíři sortimentu, jež je zastoupeno i velkou řadou dalších věhlasných značek, v současné době téměř 5000 produktů, je Kulina.cz komplexním dodavatelem všeho, co byste mohli v kuchyni nebo u stolu potřebovat. Jsou to také například příbory s 30 různými vzory a tvary včetně postříbřených a celostříbrných, luxusní náčiní pro přípravu kávy a čaje, špičkové sklenice na víno Riedel nebo všechny malé nezbytnosti, které potřebujete ke stolování.

Které další známé značky na Kulina.cz naleznete?

Kaiser – pečící formy a pomůcky německé výroby.

Kaiser – pečící formy a pomůcky německé výroby. Mauviel – tradiční francouzské měděné nádobí nejvyšší kvality.

Kaiser – pečící formy a pomůcky německé výroby. Mauviel – tradiční francouzské měděné nádobí nejvyšší kvality. Revol – špičkový francouzský kulinářský porcelán.

Kaiser – pečící formy a pomůcky německé výroby. Mauviel – tradiční francouzské měděné nádobí nejvyšší kvality. Revol – špičkový francouzský kulinářský porcelán. Emile Henry – prvotřídní francouzská keramika.

Kaiser – pečící formy a pomůcky německé výroby. Mauviel – tradiční francouzské měděné nádobí nejvyšší kvality. Revol – špičkový francouzský kulinářský porcelán. Emile Henry – prvotřídní francouzská keramika. Riedel – rakouský specialista na sklenice a karafy na víno.

Kaiser – pečící formy a pomůcky německé výroby. Mauviel – tradiční francouzské měděné nádobí nejvyšší kvality. Revol – špičkový francouzský kulinářský porcelán. Emile Henry – prvotřídní francouzská keramika. Riedel – rakouský specialista na sklenice a karafy na víno. Staub – francouzské smaltované litinové nádobí.

Wesco – designové odpadkové koše a doplňky do kuchyně.

Všechno nádobí a kuchyňské vybavení na Kulina.cz pojí kvalita a dlouholetá výdrž v plném nasazení v kuchyni.

Síla obchodu Kulina.cz se projevuje i tím, že kuchyňské vybavení distribuuje z vlastního skladu a z vlastních zásob, které umožní snadný výběr a rychlé odbavení. K tomu patří i možnost osobního vyzvednutí rovnou na skladě s pohodlným parkováním v areálu WESTPOINT DISTRIBUTION PARK, U silnice 949/11 na Praze 6. K dispozici je i bezplatná linka 800 112 212.

Výběr článků

Načítám