Hlavní obsah

Fio banka nabízí běžné účty bez poplatků všem - bez rozdílu a bez podmínek

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fio banka úspěšně dokončila integraci bankovních služeb do svého produktového portfolia a začala v České republice i na Slovensku nově nabízet běžné účty bez poplatků, platební styk, vkladové účty a úvěry.

Článek

Využít výhod běžného účtu s neomezeným počtem tuzemských plateb zdarma nyní mohou u Fio banky fyzické osoby, podnikatelé i firmy. Banka tak navazuje na sedmnáctiletou historii Finanční skupiny Fio, která se strategií nulových poplatků přišla na český trh v roce 2006 jako první. A nehodlá ji měnit.

Zdarma nabízí:

Zdarma nabízí: - vedení účtu s internetbankingem,

Zdarma nabízí: - vedení účtu s internetbankingem, - elektronickou platební kartu,

Zdarma nabízí: - vedení účtu s internetbankingem, - elektronickou platební kartu, - příchozí platby v ČR/SR,

Zdarma nabízí: - vedení účtu s internetbankingem, - elektronickou platební kartu, - příchozí platby v ČR/SR, - elektronické odchozí platby v rámci ČR/SR,

- trvalé příkazy, inkasa, SIPO.

Fio banka má aktuálně cca 60 tisíc klientů. K 1.9. spustila novou verzi stránek www.fio.cz, které nabízejí návštěvníkům mj. kalkulačky poplatků pro rychlou orientaci v cenách služeb. Oblibu Fio dokazuje opakované prvenství v anketě veřejnosti o nejlepší finanční instituci Zlatý Měšec. Bankovní služby bez zbytečných poplatků získáte na téměř 60 pobočkách po celé ČR.

Výběr článků

Načítám