Hlavní obsah

Chytrý telefon, který pochází z jiné galaxie

Novinky, Samsung Zrt.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světu mobilů vládnou smartphony. Chytré telefony zvané lidově „dotykáče“ pobaví i pomohou v práci, a to prostřednictvím snadného ovládání. Jedním z chytrých telefonů je i Samsung Galaxy S, ve srovnání s ostatními však jakoby pocházel z jiného světa.

Článek

Mozkem Samsung Galaxy S je velmi svižný 1GHz procesor podporující stále oblíbenější operační systém Android™. K němu si lze zdarma stáhnout více než 50 000 užitečných aplikací. Ve spojení s brilantně jasným čtyřpalcovým displejem Super AMOLED otevírá Samsung Galaxy S brány světů nepoznaných. Pomocí zabudované 5Mpx čočky nejen fotí, ale i natáčí v kvalitě HD. Při přehrávání videí si navíc oproti konkurenci jednoduše poradí bez nutnosti konverze i s formátem AVI.

Další „nadpozemskou“ schopnost získal Samsung Galaxy S spojením s prohlížečem Layar Reality. Přenese vás do rozšířené reality a pomůže s orientací ve městě tím, že zobrazuje důležité informace o okolí. I naprosto běžná věc, jakou je esemeskování dostává se Samsung Galaxy S naprosto nový rozměr. Díky technologii Swype už totiž není nutné vyťukávat na dotykové klávesnici každé písmeno zvlášť, ale můžete po ní prstem přejíždět. Lze tak dosáhnout rychlosti s větší přesností až 40 slov za minutu. Více informací na www.samsung.cz .

Samsung Galaxy S se prodává za orientační cenu 13 599,- včetně DPH.

Výběr článků

Načítám