Hlavní obsah

Fio banka odstartovala naplno, nabízí běžné účty bez poplatků

Novinky, Fio

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fio banka úspěšně dokončila integraci bankovních služeb do svého produktového portfolia a začala v České republice i na Slovensku nově nabízet běžné účty bez poplatků, platební styk, vkladové účty a úvěry.

Článek

Využít výhod běžného účtu s neomezeným počtem tuzemských plateb zdarma nyní mohou u Fio banky fyzické osoby, podnikatelé i firmy. Banka se tak hlásí k sedmnáctileté historii Finanční skupiny Fio v ČR.

"Navazujeme na úspěšné působení instituce, která jako první uvedla na český trh internetbanking nebo běžný účet s tuzemským platebním stykem zdarma. Jak jsme již deklarovali, i nadále se hodláme držet strategie poskytování kvalitních bankovních služeb za nulové či velmi nízké poplatky prostřednictvím široké sítě téměř 60 poboček v ČR," řekl k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí banky.

Fio banka má aktuálně cca 60 tisíc klientů, kteří využívají bankovní služby nebo investují na burze. K 1.9. spustila novou verzi stránek www.fio.cz, které nabízejí návštěvníkům mj. kalkulačky poplatků pro rychlou orientaci v cenách služeb.

Výběr článků

Načítám