Hlavní obsah

Fordův recept na úspěch se jmenuje S-MAX

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejžádanějších velkoprostorových vozů se představuje v modernizovaném kabátě a s úspornými motory nové generace pod kapotou.

Článek

Dynamický a sportovní S-MAX nastolil v roce 2007 nová měřítka v kategorii rodinných vozů. Jedinečná kombinace precizní ovladatelnosti, atraktivního stylu a všestranného interiéru mu právem vynesla prestižní titul „Auto roku“. Ford nyní uvádí nový, ještě dokonalejší S-MAX. Nová tvář s LED světlomety ho činí na silnici nepřehlédnutelným. Ta nejdůležitější inovace se nicméně odehrála v motorovém prostoru. Nový zážehový čtyřválec SCTi 2,0 l z rodiny Ford EcoBoost má o 19 procent menší spotřebu než stávající motor 2,3 l, ale přitom vyvine o 25 procent vyšší výkon – konkrétně 149 kW. Vděčí za to kombinaci tří pokročilých technologií: proměnného časování, přímého vstřikování a přeplňování. V kombinaci s novou dvouspojkovou převodovkou Ford PowerShift tak vzniká hnací ústrojí skutečně mimořádných vlastností.

Přidejte chytré technologie jako systém sledování mrtvých úhlů nebo startovací tlačítko Ford Power a zjistíte, proč je S-MAX tak výjimečný. Navštivte svého prodejce Ford a poznejte rozdíl.

Výběr článků

Načítám