Hlavní obsah

Čeští muži v sobotu vařili ostošest

Novinky, IKEA Česká republika, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 8. května se uskutečnila v Praze, Brně a Ostravě dlouho očekávaná kuchařská show „Sen všech žen – i muži umí vařit“. Muži a ženy si na chvíli vyměnili role. Zatímco muži v kuchyni chystali večeři, ženy se zúčastnily zábavného programu.

Článek

Do každého z českých obchodních domů IKEA přišla desítka párů. Muži se pod dohledem profesionálních kuchařů pustili do přípravy menu. „Samozřejmě už jsem zkoušel vařit“ prozradil jeden z účastníků „ale jídlo většinou nakonec vypadalo jako uhlí. Nyní už vím, že vše mohlo dopadnout mnohem lépe, kdybych např. používal to správné nádobí. Byla to opravdu zajímavá zkušenost, jen se teď bojím, že partnerka ode mě bude očekávat totéž doma.“ dodal s úsměvem. Během akce se opravdu ukázalo, že i v mužích, kteří se doma nikdy nechopili vařečky, může dřímat neobjevený kuchařský talent.

Mezitím, co muži vařili, ženy se věnovaly tvořivým hrám na téma sezónní proměna. Přesvědčily se, že pár vhodně zvolených doplňků dokáže proměnit kuchyň v příjemnější místo.

Pokud si nyní v IKEA splníte svá tajná přání týkající se kuchyně, dostanete za každých utracených 10 000 Kč dárkový šek v hodnotě 1 000 Kč jako slevu na příští nákup. Mnoho inspirace pro Vaši vysněnou kuchyni naleznete na webové stránce www.ikea.cz/vysnenakuchyne.

Výběr článků

Načítám