Hlavní obsah

Hledáte chytrý telefon, na který je radost pohledět?

Novinky, Samsung Zrt., česká organizační složka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Samsung Omnia II ve vás znovu probudí nadšení z používání telefonu. Foťte pětimegapixelovým fotoaparátem s automatickým zaostřováním, natáčejte videa v DVD kvalitě, hrajte 3D hry a surfujte na internetu.

Článek

Smartphone Samsung Omnia II je vážně kus a pohled na něj vás uhrane. Mimořádný displej s úhlopříčkou 3,7 palce je vybavený revoluční technologií AMOLED (Active Organic Light Emitting Diode). Díky této novince je nejen 1000x rychlejší než běžné TFT LCD displeje, má skvělou viditelnost ze všech úhlů, zářivější barvy a nezkreslený obraz, ale také mnohem nižší spotřebu.

Dechberoucí výkon zaručuje výkonný 800 MHz procesor, operační systém WindowsMobile 6.5 s podporou multitaskingu a inovativní uživatelské prostředí TouchWiz s 3D efekty.

Uživatele s uměleckým okem dostane 5MPx fotoaparát s automatickým zaostřováním a možností nahrávat videa v DVD kvalitě. Technologie připojení HSUPA 5,76 Mb/s, HSDPA 7,2 Mb/s a Wi-Fi navíc zaručují, že majitelé telefonu Omnia II mohou být kdykoli a kdekoli online.

Samsung Omnia II (i8000) ví, že každý jsme jiný. Potřebujete mobilní kancelář? Tady ji máte. Chcete hrát 3D hry? Směle do toho. Toužíte si pustit hudbu nebo film? Tak to rozjeďte, protože bude na co koukat.

Výběr článků

Načítám