Hlavní obsah

AVG Technologies nabízí ve verzi AVG 9.0 komplexní zabezpečení počítačů pro firmy

Novinky, AVG Technologies CZ, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

AVG Internet Security Business Edition 9.0 s vylepšenou centrální vzdálenou správou spolehlivě ochrání malé i velké podnikové sítě před škodlivým kódem všeho druhu.

Článek

Společným jmenovatelem všech současných útoků na internetu jsou pokusy o získání citlivých osobních informací, přístupových hesel do bankovních systémů, zejména však vzdálené ovládnutí napadených počítačů. Primárním cílem útočníka je zneužití takto ovládnutých stanic pro nelegální aktivity, jako je distribuce nevyžádané pošty, šíření různě závadného obsahu nebo napadání dalších cílů. Jedním z hlavních zdrojů infekcí jsou přitom infikované webové stránky. Společnost AVG Technologies sleduje rostoucí profesionalitu autorů škodlivého kódu a doporučuje malým i velkým firmám standardní až nadstandardní zabezpečení jejich dat. Pro útočníky je totiž zajímavý každý počítač, nezávisle na jeho obsahu a způsobu použití. Proto je třeba toto riziko nepodceňovat.

Řada akcí je pečlivě připravená, mnohdy na více etap a s řízenými metodami šíření, jen aby se co nejvíce snížila pravděpodobnost detekce antivirovými produkty. AVG Technologies se naopak snaží přicházet s novými metodami a postupy, které jsou schopny tyto útoky zastavit. S produktem AVG Internet Security Business Edition 9.0 nabízí firmám komplexní zabezpečení počítačových sítí, včetně emailového serveru. Nechybí zde výrazně inovovaný firewall s minimalizovaným počtem dotazů směrem k uživateli, ani centrální vzdálená správa pro snadnou obsluhu zabezpečení sítě z jednoho místa. Edice obsahuje i unikátní technologii Identity Protection, která neustále analyzuje činnost v počítači a hledá potencionálně nebezpečné programy z nových nebo neznámých zdrojů. Ochranu před infekcí z jinak důvěryhodných webových stránek zajišťuje v reálném čase rovněž unikátní technologie  LinkScanner. Více informací zjistíte na stránce www.avgprofirmy.cz.

Produkty se značkou AVG chrání před stále rostoucím objemem různých typů škodlivého kódu více než 80 milionů uživatelů v domácnostech, ale i firmách celkem ve 167 zemích světa. Původem česká značka AVG je velmi úspěšná nejen na domácí půdě, ale i v USA, Velké Británii, Německu, Brazílii, Irsku, Francii či Austrálii.

Výběr článků

Načítám