Hlavní obsah

Hitem letošních Vánoc bude novější auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní Vánoce přinesou do řady domácností výjimečný dárek. Nemluvíme o mobilních telefonech, domácí elektronice nebo oblečení, ale o dárku tak mimořádném, že se i nad pouhou představou tají dech. Nebo vám snad přijde obvyklé najít v krásně zabaleném dárku pod stromečkem klíčky od novějšího a kvalitnějšího automobilu?

Článek

Řeknete si, jak bych si mohl k Vánocům dopřát novější auto právě v dnešní době, kdy ekonomická krize trvá již rok a obavy o budoucnost mne stále neopouští? A přitom právě tato doba přeje koupi lepšího auta a splnění si tak svého snu o kvalitě za přijatelné peníze.

Hospodářská krize stlačila ceny ojetých vozů na minima a prodejci se snaží zákazníkům vytvářet velkorysé podmínky pro koupi kvalitní ojetiny, které právě s koncem roku gradují. Na trhu najdete mnoho obchodníků s ojetými vozy, ale při konečném výběru vhodného autobazaru se vždy vyplatí vsadit na lety prověřenou kvalitu, ekonomickou sílu, stabilitu a obecně známé povědomí o kvalitách služeb a přístupu k zákazníkům toho kterého prodejce. A právě v těchto ukazatelích patří mezi absolutní špičku společnost Auto ESA z pražských Štěrbohol. Se skladovou nabídkou až 900 vozů nabízí na jednom místě ojedinělou příležitost vybrat si ze široké palety vozů všech možných značek, typů, velikostí i ceny. Jistě, velký výběr je důležitý, ale neméně důležité jsou garance a jistoty, které při koupi ojetého vozu jako zákazníci požadujeme.

„Na všechny naše vozy poskytujeme doživotní a 100% garanci původu vozu, zákazníkům umožňujeme absolvovat zkušební jízdu při které vůz sami řídí, a to v dostatečně velkém rozsahu a délce, aby při svém rozhodování měli naprostou jistotu správné volby. K tomu pomáháme také umožněním prohlídky vybraného auta buď technikem klienta přímo v našem areálu, nebo v autorizovaném servisu dle výběru zákazníka,“ uvádí obchodní ředitel Auto ESA, pan Tomáš Svoboda. Každý vůz má navíc vlastní servisní knížku Auto ESA a autobazar zdarma poskytuje na své vozy i roční garanční servis. A když si k tomu připočtete skutečnost, že koupený vůz můžete navíc i bez uvedení důvodů do týdne vyměnit za jiný, je zřejmé, že koupě ojetiny právě v Auto ESA je naprosto ojedinělou a spolehlivou příležitostí k bezpečné výměně vašeho starého vozu za novější.

„Osobně doporučuji s koupí novějšího a kvalitnějšího auta neotálet. Před vánocemi jsme snížili ceny všech vozů, nabízíme možnost využití oblíbeného šrotovného až 50 000 Kč a máme připravené výhodné programy financování koupě vozu na úvěr. Mezi atraktivní nabídky patří možnost odložené první splátky, kdy s vozem odjedete už dnes, ale splátky začnete platit až příští rok. Nově také u nás získáte povinné ručení zdarma a řadu dalších dárků. A navíc jako bonus při koupi vozu na úvěr klient získá pojištění rizik splácení pro případ onemocnění nebo ztráty zaměstnání,“ doplňuje Svoboda. Udělejte tedy i vy správné rozhodnutí a nechte rozzářit oči svých blízkých u vánočního stromečku novějším, bezpečnějším a kvalitnějším autem pro celou rodinu.

Více na: www.autoesa.cz

Koupil jsem si auto v ESA už dvakrát a vždy jsem byl spokojený s kvalitou služeb i vybraným autem.

David

Prošli jsme si několik velkých autobazarů, ale s tak vstřícným a ochotným personálem jako v Auto ESA jsem se nikde nesetkali.

Eva a Tomáš

Využila jsem nabídky šrotovného a snížení cen a jsem nadšená. Ušetřila jsem spoustu peněz a celé své rodině dopřála větší komfort a bezpečí.

Ivana

Bál jsem se koupit auto na úvěr, ale v ESA mi ukázali, že to jde opravdu udělat i výhodně. Pojištění rizik splácení mi dává jistotu.

Takže teď mám auto, o kterém se mi ani nesnilo i klidné spaní.

Lukáš

Plánuji koupi užitkového vozu do své firmy, a tak oceňuji nadstandardní a kvalifikovaný přístup prodejců v Auto ESA, kteří mi umožní kromě odpočtu DPH také prakticky vyzkoušet kapacitu nákladového prostoru.

Honza

Výběr článků

Načítám