Hlavní obsah

Větší jistota při nákupu střechy

Novinky, Bramac střešní systémy spol. s. r. o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší výrobce střešní krytiny společnost Bramac zavádí novou službu, pro vyšší jistotu volby střešních tašek a solárních systémů.

Článek

Chcete-li na vašem domě vyměnit střešní krytinu, můžete poslat fotografii vašeho domu se stávající krytinou firmě Bramac a zpět dostanete obrázek, kde bude zobrazena nová střecha dle vaší volby včetně např. střešních oken, stoupacích plošin či solárních kolektorů.

Pokud vás tato nabídka zaujala, podívejte se na webové stránky www.bramac.cz, kde najdete odkaz na jednoduchý formulář, který stačí pouze vyplnit, přiložit fotografii domu se stávající střechou a pak už se můžete těšit na podobu střechy nové.

Zdarma vám budou zaslány dvě varianty střechy v barvě a modelu podle vašeho výběru.

Kolikrát v životě si kupujete střechu? Jednou možná dvakrát. Většinou to je opravdu rozhodnutí na celý život. A pro tak zásadní rozhodnutí se vyplatí, využít všechny dostupné informace. S firmou Bramac opravdu nemusíte kupovat zajíce v pytli! 

Výběr článků

Načítám