Hlavní obsah

Akcie prudce posilují. Začněte obchodovat i Vy, poradíme Vám, jak na to!

Novinky, Fio, burzovní společnost a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina akciových titulů od začátku března prudce roste. Například akcie Erste Bank vzrostly o více než 250 %, Komerční banka posiluje o více než 100 %. Růst burz láká stále více nových investorů. Ti se však často dopouštějí zbytečných chyb.

Článek

Jak se jich vyvarovat?

Jednou z osvědčených možností je návštěva bezplatného semináře, které ve spolupráci s burzou RM‑SYSTÉM pořádá největší český on-line broker Fio, burzovní společnost. Každoročně se jich zúčastní několik tisíc lidí, kteří od profesionálních řečníků bezplatně získají neocenitelné informace z oblasti investic a kapitálového trhu.

Jaké téma si vybrat?

Pro začátečníky:           Základy kapitálového trhu, Internet a akcie

Středně pokročilí:         Akcie v USA, Německu a Polsku (nové téma)

Pokročilí:                      Obchodování na úvěr a deriváty, Technická analýza

Kde a kdy se semináře konají?

Semináře se konají v podvečerních hodinách po celé ČR, nově i v menších městech jako je Kroměříž, Chomutov a řada dalších.

Jak se přihlásit?

Více informací a registrační formulář naleznete na stránce http://www.rmsystem.cz/vzdelavani/seminare. Kapacita sálů je omezena, přihlaste se proto co nejdříve. První podzimní seminář začíná již 7. září v Praze.

Výběr článků

Načítám