Hlavní obsah

Nealkoholické pivo – nápoj třetího tisíciletí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U českých konzumentů je čím dál oblíbenější nealkoholické pivo. Skvěle se hodí pro osvěžení během dne v práci, za volantem i na kole. Vlajkovou lodí tohoto trendu je Radegast Birell, podle prestižního Beer World Cupu 2008 nejlepší nealkoholické pivo světa.

Článek

Radegast Birell totiž spojuje pozitiva pivního nápoje s klady nealka a dovoluje svým pijákům vychutnat si oblíbenou chuť piva a přitom zůstat ve hře.

Je vyroben unikátním postupem, který zachovává tradiční pivní chuť. A to díky speciálním kvasinkám, které na rozdíl od ostatních nealkoholických piv na trhu umožňují použít na výrobu piva Radegast Birell stejný postup jako při výrobě piva klasického.Navíc je to nápoj čistě přírodní, bez umělých přísad a konzervantů, což může být atraktivní pro vyznavače zdravého životního stylu. Také obsahuje vitaminy skupiny B (včetně kyseliny listové), minerály (především draslík, hořčík a vápník), antioxidanty (polyfenoly) či látky podporující dobré zažívání.

Jednou lahví Radegastu Birell tak do těla dostanete ty prospěšné látky, jako kdybyste si dali kousek libového vepřového masa se sójou a rýží a jako dezert jablko a několik pomerančů a všechno to zapili minerálkou. K tomu všemu má ve srovnání s jinými nealkoholickými nápoji (zejména džusy a slazenými sycenými nápoji) o polovinu méně kalorií.

Radegast Birell je tedy výborným zpestřením každodenního pitného režimu.

www.birell.cz

Výběr článků

Načítám