Hlavní obsah

Když je to v troubě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kompaktní trouba s mikrovlnami udělá polovinu práce za vás.

Článek

VAROVÁNÍ ŠÉFKUCHAŘE – po přečtení výhod budete kompaktní troubu s mikrovlnami chtít. Po jejím vyzkoušení už se nikdy nevrátíte k běžné troubě.

Čas – 50 %

Jak dlouho obvykle pečete kuře? S kompaktní troubou Bosch to zvládnete za polovinu času a s menší spotřebou energie. Křupavou pizzu vám například připraví za 6 minut, oproti 20 minutám u klasické trouby. Skákání kolem plotny skončilo. Navíc ušetříte místo na mikrovlnku, protože kompaktní vestavná trouba Bosch zvládne i její práci.

Autopilot - ON

Kromě úspory času získáte s troubou Bosch také pomocného kuchtíka – programovou automatiku AutoPilot. Tato funkce s nabídkou až 70 přednastavených programů zvládne dokonale upéct či uvařit všechny druhy mas (čerstvých nebo zmrazených), zeleninové pokrmy, sladkosti, zkrátka na cokoli si vzpomenete.

Informace o dalších užitečných funkcích kompaktní vestavné trouby Bosch nebo například o vestavném plně automatickém kávovaru, najdete na www.bosch-spotrebice.cz

Výběr článků

Načítám