Hlavní obsah

Na den agentem 007 nebo si vyzkoušejte „kůži opačného pohlaví“

Novinky, ClientCare s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba se mění, to co by se před pár lety jevilo jako bláznivá Hollywoodská fantazie, se dnes stává dostupnou realitou. Kreativní nápady, jak trávit volný čas, jsou dneska ostře sledovaným tématem.

Článek

Napadlo Vás někdy, jaký „maximálně bláznivý a úžasný“ den byste mohli zažít v kůži někoho jiného? Možností, co všechno se dá zažít, je téměř neomezeně. Když jste například fandou Jamese Bonda, můžete si prožít den se vším, co k agentu Jeho veličenstva patří. Představte si: přistavený Aston Martin, jízda na letiště, bojový výcvik, let Cesnou Skymaster – nízké průlety mezi stromy letounem vzdušného průzkumu, podpory a pátrání, úprava a stylizace do pravého „agenta 007 a jeho Bond girl“ vizážistkou, smoking, večerní toaleta, obligátní drink – protřepat nemíchat! Zlatý hřebem večera je samozřejmě Casino a hra o pohádkovou výhru.

Není pan Bond Váš favorit? Pokud jste od přírody recesista, můžete si vyzkoušet třeba jaké je to být „v kůži“ opačného pohlaví (pánové nebojte, nebude nutno navlékat se do silonek!). Nebo jen chcete vytvořit originální překvapení pro své blízké? Zadejte nám Vaše „srdcové“ téma nebo účel zážitku (např. netradiční zásnuby, originální oslavu pro Vaše děti) a náš specialista na zážitky s Vámi celou akci navrhne, naplánuje a realizuje.

Více detailů a kontakty naleznete na www,dejtonej,cz

Výběr článků

Načítám