Hlavní obsah

Klesla cena nemovitostí v Praze?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky specializovanému vyhledávači pro nemovitosti, který v tomto momentu prohledává více než 700 000 nemovitostí na jednom místě, docházíme k údajům o poklesu cen nemovitostí v našich největších městech.

Článek

Díky dotazu klesla cena Praha našli jsme nemovitosti kterým klesla cena i do 12%, a na dotaz klesla cena Brno, klesla cena Ostrava ... všimli jsme si poklesu i kolem 15%.

Nyní je definitivně pravý čas pro hledání vysněné nemovitosti (byt, dům, obchodní prostor, kancelář). Díky GoHome.cz můžete jednoduše a rychle hledat mezi všemi nemovitostmi na jednom místě!

Pokud například hledáte reality v Praze zadáte jednoduchý dotaz reality Praha a robot Vám najde přes 120 000 položek. Pokud jste z Brna a zajímá Vás tato lokalita jednoduše zadáte reality Brno a dostanete výsledek s více než 22 000 nemovitostmi.

A takto můžete postupovat u každého města, například Plzeň - reality Plzeň, s více jak 5 000 výsledky či Ostrava reality Ostrava, kde Vám robot najde přes 16 000 nemovitostí.

Vyzkoušejte kvalitu serveru GoHome – nejmodernějšího vyhledávače pro reality hledejte nový domov co nejjednodušeji – www,gohome.cz.

Výběr článků

Načítám