Hlavní obsah

Raiffeisenbank nabízí široké spektrum bankovních služeb firemní klientele

Novinky, Raiffeisenbank a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysoká profesionalita firemních poradců. Speciálně vyškolení firemní poradci Vám poradí nejen, jak ovládat své každodenní finanční transakce efektivně a rychle, ale zároveň poskytnou poradenství a bankovní služby v oblasti financování.

Článek

Speciálně vyškolení firemní poradci Vám poradí nejen, jak ovládat své každodenní finanční transakce efektivně a rychle, ale zároveň poskytnou poradenství a bankovní služby v oblasti financování.

Cílem Raiffeisenbank je budování dlouhodobých vztahů s klienty prostřednictvím individuálního přístupu, který se odráží ve spokojenosti klientů.

Své finance můžete spravovat jednoduše a bezpečně z pohodlí své kanceláře nebo domova prostřednictvím služeb elektronického bankovnictví, které Vám umožní propojení Vašeho účetního i mzdového programu s bankovním účtem, a nepřetržitý přístup k Vašim financím.

Banka je součástí mezinárodní finanční skupiny Raiffeisen International, která patří svou dlouholetou tradicí mezi nejvýznamnější finanční instituce střední Evropy.

Výběr článků

Načítám