Hlavní obsah

Víte, kudy Vám uniká teplo z domu? RWE termosnímky Vám to řeknou!

Novinky, RWE Transgas a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Energetické úspory Vašeho domova – jedno ze žhavých témat současnosti. Ještě nedávno nebylo snadné zjistit, kudy z konkrétního objektu uniká drahocenné teplo. Řešení ale nyní nabízí nová služba - termosnímkování od RWE.

Článek

Termokamery odhalují tepelné ztráty

Už dlouho se ví, že s úniky tepla z domácností by se mělo něco dělat. Bohužel, většina domů v České republice zatím neprošla žádným moderním měřením úniků tepla. Proto RWE nyní nabízí časově nenáročnou a ve výsledku velmi výhodnou metodu monitoringu tepelných ztrát objektu – měření termokamerami.

Díky této technologii získají majitelé domů dokonalý přehled o problémových místech, jimiž z jejich domu či bytu uniká teplo, a mohou tak přistoupit k eliminaci tohoto problému, například výměnou oken, zateplením fasády, střechy apod. Výsledkem může být úspora mnoha tisíc korun za úniky tepla.

RWE nabízí tuto novou službu - termosnímkování - od 1. 11. 2008. Za 3000 Kč získá zákazník 8 termosnímků a zprávu specialisty RWE. Díky nim může ušetřit až tisíce korun ročně! Pokud se chcete o nabídce dovědět více či službu objednat, navštivte stránky

nebo volejte na telefonní linku 840 200 270.

Jak je na tom s únikem tepla právě Váš dům?

Výběr článků

Načítám