Hlavní obsah

Podnikatelské eKonto od Raiffeisenbank s výhodným úrokem až 3 % ročně

Novinky, Raiffeisenbank a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podnikatelské eKonto od Raiffeisenbank Vám zajistí výhodné úročení finančních prostředků úrokem až 3 % ročně a zároveň umožní bezpečnou a pohodlnou správu Vašich financí. K Podnikatelskému účtu eKonto je navíc vedení spořicího účtu zdarma.

Článek

V Raiffeisenbank se vždy inspirujeme potřebami klientů. Aby Vaše podnikání běželo hladce, a zároveň Vaše finance neztrácely svou hodnotu, potřebujete účet, který Vám umožní jejich bezpečnou a pohodlnou správu. Podnikatelské eKonto od Raiffeisenbank komplexně pečuje o Vaše firemní finance. Zajistí Vám výhodné úročení finančních prostředků úrokem až 3 % ročně a navíc vedení spořicího účtu je zdarma. Díky modernímu internetovému bankovnictví získáte snadný přístup k Vašim prostředkům kdykoliv a odkudkoliv. Unikátní kombinace nastavení služeb na míru a principu věrnostních výhod Vám navíc umožní neplatit žádné paušální poplatky za vedení účtu a související služby. Raiffeisenbank klade důraz i na bezpečnost, Váš účet bude maximálně zabezpečen prostřednictvím elektronických klíčů. Obraťte se s důvěrou na naše Firemní poradce. Díky více než 140leté tradici a zkušenostem Vám Raiffeisenbank zaručí služby vysokého standardu a zároveň jistotu, kterou od své banky očekáváte.

Výběr článků

Načítám