Hlavní obsah

Skočte do léta s prémií až 1500 korun, začněte spořit s Liškou!

Novinky, ČSOB Group

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejoblíbenější produkt bank a spořitelen v ČR a ještě k tomu až s jedenapůltisícovou prémií navrch? To je stavební spoření a jedinečný letní bonus od Lišky! Na podrobnosti, podmínky a možnosti se ptejte svého osobního finančního poradce ČMSS.

Článek

Na prémii mohou dosáhnout všichni klienti, kteří si uzavřou od 1. června 2008 do 31. srpna 2008 u ČMSS svou první smlouvu o stavebním spoření.

Stejně tak může prémie naskočit na účet i klientům, kteří se v tomto období rozhodnou pro finanční program Liška plus a v jeho rámci pro smlouvu o stavebním spoření. A může to být jejich první smlouva u ČMSS, ale i další, s níž ve spoření u Lišky již pokračují.

Výše prémie odpovídá poloviční úhradě za uzavření smlouvy o stavebním spoření, její maximální výše dosahuje až 1500 Kč. Stavební spoření s pevným úročením vkladů a roční státní podporou až 3000 Kč je vysoce atraktivní spořicí produkt.

Stále častějším důvodem uzavření nové smlouvy je snaha zajistit si do budoucna nízkou a neměnnou sazbu úvěru na bydlení. Úrokovou sazbu zná totiž každý klient už v okamžiku podpisu smlouvy o spoření. Stavebně spořit může přitom celá rodina, státní podporu mohou získat jak děti, rodiče, tak i prarodiče. A platí, že čím dříve klient se spořením začne, tím lépe.

Výběr článků

Načítám