Hlavní obsah

Plaťte na internetu komukoli a za cokoli

Novinky, PaySec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nakupování přes internet je čím dál víc populární. A konečně i v České republice můžete nejen okamžitě zaplatit přímo v e-shopu, ale i posílat peníze či přijímat platby od kohokoli - třeba mezi kamarády. Jednoduše, pohodlně a bez omezení.

Článek

Vyrazíte s kamarádem do restaurace, on si objedná pití a pak zjistí, že nechal peněženku doma. A vy se mu zdráháte půjčit, protože nevíte, kdy ho znovu uvidíte, nebo prostě proto, že vám není příjemné mu dluh později připomínat. Znáte takové situace z vlastního života? Vaše dilema už má řešení! Internetová peněženka PaySec je nyní připravena vyřídit všechny platby dvacet čtyři hodin denně. Vyzkoušejte si to na www,PaySec,cz .

Internetové aukce jsou fenoménem - nabízejí komfort výběru zboží z pohodlí domova i skvělé ceny. Můžete zde pořídit vše. Od archivního výtisku oblíbeného časopisu, který vám chybí do sbírky, až po nejmodernější nablýskanou hi-fi věž, která je sotva půl roku stará a její majitel ji chce rychle prodat. Za poloviční cenu než v obchodě! Možnosti nakupování a prodávání jsou na aukčních serverech, jako je třeba Aukro.cz, skutečně neomezené. PaySec vám zajistí odeslání i doručení peněz na rozdíl od bankovních převodů během pár minut a doručení zboží tak proběhne mnohem rychleji. Zrychlete své nákupy v aukcích s www,PaySec,cz .

Kapesné již nepatří do kapsy Pokud jste rodiči teenagerů, jistě velmi často řešíte problém stále vyčerpaného kreditu na mobilním telefonu či neustálých proseb o zvýšení kapesného v hotovosti. Stejné to má většina rodičů. „Víte, jak to chodí. Dcera má sice pevné měsíční kapesné, ale i tak za mnou chodila třeba čtyřikrát za týden. Jednou to byla diskotéka, podruhé předplatné časopisu, potřetí dobíjení jejího Twistu... kapesné nekapesné... a já přitom nemám čas ani možnost sledovat, za co utrácí,“ svěřuje se paní Dana z Prahy. „Půlku kapesného jí teď posílám na PaySec a mám jistotu, že alespoň tu část neutratí za alkohol nebo cigarety, prostě proto, že Pejskem se za alkohol a cigarety v hospodě platit nedá.“ Již mnoho rodičů objevilo způsob, jak posílat svým dětem kapesné rychle a s jistotou, že je celé neutratí třeba v kavárně či klubu. Využijte PaySec i vy, plaťte svým dětem kapesné přes www,PaySec,cz .

PaySec je cool

A co PaySec říká samotným náctiletým? Jak jim PaySec zpříjemňuje platby na internetu? „Musela jsem mámu chvíli přesvědčovat, že si má taky otevřít PaySec, ale teď je ráda, že ji jednou za týden požádám o doplacení svých výdajů pomocí PaySec platby na požádání a jsme obě v pohodě,“ svěřuje se sedmnáctiletá Debora. „Navíc máma Pejskem začala platit za věci na malého brášku na mimibazaru.cz. No a já si z Pejska on-line platím za hadříky nebo za melodie a hry a fakt si to užívám.“ Kapesné a nákupy na internetu nejsou však jediným důvodem, proč je u náctiletých PaySec stále populárnější. Možnost zaplatit kamarádovi kdykoli přes internet je obrovská výhoda. „Je to dobrej systém. Kámoš ode mě nedávno kupoval skejta a neměl u sebe dost peněz. Poslal mi to ještě ten samej večer přes PaySec a bylo to vyřízený,“ popisuje svou zkušenost s platebním systémem PaySec patnáctiletý Šimon z Kladna. Mladí lidé si svůj život bez internetu nedokážou představit a nyní si díky službě PaySec mohou i navzájem posílat peníze. Rychle, jednoduše a bez omezení – přesně tak, jak si představují svůj život.

Výběr článků

Načítám