Hlavní obsah

Pokrm z brambor se svazky rukoly v šunce

Novinky, MC CAIN FOODS Czech Republic,s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dbáš na zdravou výživu, která ti zajistí štíhlou postavu a pěkný vzhled? Ochutnej lehký pokrm z brambor, šunky a rukoly.

Článek

K jeho přípravě potřebuješ: 150 g rukoly, 2 lžičky zrníček červeného pepře,1 lžíci octa balsamico, hořčice (na špičku nože), 2 lžíce olivového oleje,12 tenkých plátků šunky (např. parmské), sůl.

Omyj a osuš rukolu, odstraň silné lodyhy. Rozděl lístky na 12 svazků. Zrníčka červeného pepře lehce rozdrť nožem. Z octa balsamico, hořčice, soli, oleje a pepře připrav zálivku. Nejdřív každý svazek rukoly zakápni zálivkou, potom spodní část zaviň do plátku šunky.

McCain_itsKindOfMagic

Dobrá rada:

Chuť pokrmu se skvěle snoubí s bramborami McCain 123 Country Potatoes Sour Cream s aroma zakysané smetany a bylinek. Brambory McCain 123 Country Potatoes Sour Cream připravíš jednoduše v troubě bez přidání tuku, takže tvůj pokrm bude nízkokalorický, protože brambory z trouby obsahují pouze 6 % tuku. Připravíš je rychle, a navíc se vyhneš zápachu smažení a rozstřikování oleje.

Výběr článků

Načítám