Hlavní obsah

Chce to jen vlastní peřinu!

Novinky, Mexx Reality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nároky na bydlení stoupají. Stále častěji klienti požadují veškerý komfort - snadná dostupnost měst, ale klid venkova. Dostatek prostoru a možností pro bydlení i koníčky.

Článek

Nároky na bydlení neustále stoupají, rozhodne-li se člověk investovat do bydlení, pak stále častěji požaduje maximální komfort. V současnosti je vysoký zájem o osobní vlastnictví, ať už bytů, ale především rodinných domů. Tento trend je dán několika aspekty, především finanční dostupností, kdy získat hypotéku dnes opravdu není ničím výjimečným, ale také dalšími požadavky, které moderní člověk na bydlení má a jejich naplňováním.

Bydlení v rodinném domě už neznamená žít na venkově odříznutí od měst, zaměstnání a občanské vybavenosti. Náš nový rodinný dům, do kterého jsme se rozhodli investovat musí splňovat všechny požadavky na spokojený život moderního člověka. Musí být snadno dostupný z města, kde často máme svá zaměstnání a možnosti volnočasového vyžití, ale také musí být na klidném místě, v blízkosti přírody a musí poskytovat další možnosti rekreace a regenerace sil. Samotný dům pak musí být dostatečně prostorný a poskytovat dostatek možností k vtisknutí osobního profilu samotného majitele.

"Tyto a další podmínky bezezbytku naplňují například nové rodinné domy v Tehovci, malebné vesničce vzdálené 18 km jihovýchodně  od Prahy. Takové bydlení poskytuje jak snadnou dostupnost všech vymožeností hlavního města, ale cca v okruhu 10 km také dostatek možností pro rekreaci i těch nejnáročnějších majitelů" vyjadřuje se Marek Makový, ředitel developerského oddělení MEXX Reality. "Při koupi domu je pak samozřejmostí využití služeb naší dceřinné společnosti Hypo Finance CZ" dodává Makový.

Výběr článků

Načítám