Hlavní obsah

Aktivní lidé kotví na Lipně

Novinky, Mexx Reality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krásná příroda, sjezdové a běžecké tratě, golfový areál a výhled na jezero. To není sen, ale dostupné rekreační bydlení, které volí aktivní lidé.

Článek

Výborná dopravní dostupnost, klidná zóna, centrum obce a zároveň těsná blízkost rozmanitého sportovního vyžití, to jsou kritéria, podle kterých dnes mnoho lidí vyhledává své nové bydlení. "V poslední době zaznamenáváme výrazně vyšší poptávku po bytech v okolí rekreačních center," říká Marek Makový, ředitel developerského oddělení společnosti MEXX Reality. "Je to dáno tím, že mnoho našich klientů již má vyřešenou otázku svého hlavního bydlení a hledá další místo, tentokrát k aktivnímu odpočinku," dodává Makový.

Právě z nabídky společnosti MEXX Reality je možné si vybrat nejeden z těchto nově realizovaných projektů. Konkrétně například horské apartmány, které vzniknou přestavbou původního rekreačního objektu uprostřed nejkrásnější a turisticky nejzajímavější oblasti České republiky, přímo v centru obce Lipno nad Vltavou.

Řeka Vltava, Lipenské jezero, historická města, hrady, zámky, to je jen stručný výčet toho, co okolí apartmánů nabízí. Přímo v objektu pak bude veškeré, v dnešní době nezbytné moderní zázemí jako recepce, lobby bar, dětský koutek, konferenční místnosti, relaxační zóna a mnoho dalších.V blízkosti objektu pak nebudou chybět taková lákadla jako hřiště pro plážový volejbal, dětské hřiště, horolezecká stěna, pergola nebo gril s možností pořádání společenských akcí.

Dvoupodlažní budova s byty je umístěna do svahu a je až na výjimky všemi bytovými jednotkami orientována k atraktivnímu západnímu výhledu do krajiny s jezerem.

"Toto místo opravdu vyniká nejen svou polohou, ale také veškerou moderní vybaveností. Máme zde již mnoho spokojených klientů. Vzhledem k finanční dostupnosti a pohodlnému vyřízení všech formalit ve spolupráci s naší dceřinou společností HYPO Finance CZ je pořízení některého z apartmánů otázkou pouhých několika dní," vyjadřuje se Makový.

Výběr článků

Načítám