Hlavní obsah

Přece byste si domů nepřivedla hlupáka!

Novinky, www.siemens-spotrebice.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doby, kdy ženám stačilo se dobře vdát, jsou pryč. Ale to neznamená, že pořád netoužíme po dokonalém partnerovi. Jednoho pro vás máme. Seznamte se  s Mr. Geniem - šampionem vašich srdcí i koupelen.

Článek

Čím jsme starší, tím víc si to uvědomujeme. Princ na bílém koni je mýtus. Neznamená to, že dokonalý partner neexistuje. Ale nemá koně, nemá meč a my se předtím nemusíme proměnit v žábu, aby si nás všimnul. Seznamte se s Mr. Geniem. Tím nejlepším přítelem, kterého si můžete přivést domů.

Elegantní vzezření, bílá zbroj a pod ní výkonný mozek. Kombinace, která ženám učaruje. Mr. Genius se zrodil, aby ženám zpříjemnil pobyt na světě. Pokud toužíte po tom mít doma partnera, který je vám vždy k dispozici

a jehož inteligence předčí ostatní, Mr. Genius je ideální volba.

Díky své chytrosti se postará, aby problémy byly vyřešeny ještě dřív, než nastanou. Nelamte si hlavu s tím, s čím není potřeba. Nebo si ji lámejte na www,mistergenius.cz a získejte pračku Mr. Genius (WM 14S740BY) zdarma. Připravili jsme pro vás malý IQ test a jestliže v něm uspějete nejlépe ze všech, Mr. Genius zazvoní u vašich dveří. A s ním přijde čistá a krásně nadýchaná láska.

Mr. Genius (WM 14S740BY) je nejinteligentnější pračka na světě. Co víc si přát než pomocnou ruku, která je nám vždy po ruce? S programem Super 15 je všechno během čtvrthodinky zase jako ze škatulky - nikdo na této planetě to nezvládne rychleji. Funkce rozpoznávání skvrn se postará, abyste krátký proces udělala i s těmi nejhoršími fleky. Mr. Genius umí být jemný

i výkonný. Nabízí vám jedinečnou bezpečnost a ochranu - vaše prádlo se nezmačká a zachová si všechny vlastnosti, pro které jste si je oblíbily. Voda nikdy nevyteče, prášku bude vždy tak akorát - AquaStop a senzory naplnění to zajistí. A další a další schopnosti, které si zamilujete.

Jestliže hledáte perfektního společníka, najdete ho na www,mistergenius.cz. Stačí být chytrá a bude váš úplně zadarmo. Nemá koně, nemá meč a asi vám neuspořádá nejvýpravnější veselku v království. Ale jinak má všechno, aby váš vztah byl přesně jako z vašich snů.

Výběr článků

Načítám