Hlavní obsah

Zpěvačka Míša Nosková se v osmém měsíci těhotenství vdala

– Náchod
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Míša Nosková ve čtvrtek přesně ve 13 hodin řekla své "Ano" v Náchodě na zámku příteli Janu Horsákovi. S partnerem čeká už za měsíc narození prvního potomka.

Článek

Půvabná zpěvačka zvolila Náchod, protože jde o místo, kde se s Honzou před dvěma roky poznali. Za svědka šel Míše organizátor soutěže Muž roku David Novotný, který pár seznámil.

Zpěvačka oblékla šaty od módní návrhářky Zuzany Bottkové. Šaty zdobí 300 křišťálů, mají dokonce dvě vlečky, jsou dlouhé tři metry a jejich hodnota je 35 tisíc korun. "Jsem z šatů nadšená. Cítím se v nich skvěle a pro nastávající maminku jsou opravdu výborně střižené," řekla Novinkám Nosková.

Po svatbě se novomanželé přesunuli na slavnostní hostinu do hotelu Beránek, kde se v místním klubu bude konat od půl páté odpoledne svatební párty. Na svatbě je přítomna řada známých tváří z řad přátel novomanželského páru. Dorazili Lucie Váchová, Česká Miss Eliška Bučková, Vlasta Horváth nebo Veronika Zaňková. S Eliškou Bučkovou  se na párty chystá Míša zazpívat duet.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám