Hlavní obsah

Zloději v dámských převlecích terorizují newyorské prodejce luxusní módy

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Prodejci luxusního zboží na Manhattanu čelí v posledních dnech novému postrachu. Terorizují je dva maskovaní muži převlečení za ženy. Bez ostychu kradou drahé dámské kabelky a jiné módní doplňky. Při jejich posledním činu je natočila bezpečnostní kamera.

Článek

Převlékají se do dámských šatů a na hlavě mají paruky, aby se dostatečně zamaskovali. Zatím naposledy se podle newyorské policie objevili tito dva muži minulý týden v obchodě A. Turen. Ukradli tam kabelku a peněženku značky Chanel.

Šlo a jedinečné módní doplňky, které přímo upravila návrhářka Ashley Turenová pro své zákazníky. Cena jednoho kusu se tak vyšplhala až na 3000 dolarů (55 000 korun).

Zatím jsou stále na útěku

Turenová pro regionální televizi MyFox uvedla, že zmíněné muže pronásledovala, ale marně. Nasedli prý do vozu SUV světle okrové barvy a odjeli i s lupem. Maskovaní muži také navštívili několik dalších obchodů v okolí a podobným způsobem z nich odnesli drahé zboží. Krádeže dámských kabelek nahlásily navíc i některé místní restaurace.

Podle policie mají oba muži černou pleť. Jeden z nich měří kolem 170 a druhý kolem 180 centimetrů, oba pak váží zhruba 90 kilogramů. Ačkoli je zachytila bezpečnostní kamera a policie všechny případy vyšetřuje, zloději v dámských šatech zatím stále běhají na svobodě.

Reklama

Výběr článků

Načítám