Hlavní obsah

Zloději ukradli za bílého dne auto i s dítětem na zadním sedadle

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krádež auta za bílého dne se stala minulý čtvrtek na předměstí Buenos Aires v Argentině. Celou situaci zkomplikoval fakt, že na zadním sedadle volkswagenu seděl šestiletý chlapec, syn majitelky vozidla. Ten se po dramatických okamžicích naštěstí s matkou zanedlouho znovu setkal. Video z bezpečnostní kamery nyní zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ženě v Argentině ukradli auto i s dítětemVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Dva ozbrojení muži vyčkali na moment, kdy žena vystoupí z auta, aby zavřela bránu do dvora, odkud odjížděla ke kadeřnici. Poté se násilím do auta dostali a z místa i přes snahu a křik ženy odjeli. Na zadním sedadle v tu chvíli seděl šestiletý chlapec.

„Je tam můj syn! Je tam můj syn!” křičela při přepadení žena. Toho ale dvojice mužů nedbala a po krátké roztržce z místa zmizela. Přepadená matka skončila na zemi. Podle agentury AP byl chlapec později objeven s lehkým zraněním asi dva bloky od místa přepadení.

Zloděj ukradl před školou v Praze nastartované auto i s kojencem

Krimi

„Křičel na mě ze zadního sedadla, byl vyděšený. Když jsem ho později objevila o dvě ulice vedle, měl pusu od krve. Myslela jsem si, že je po mně, když odjížděli. Křičela jsem na sousedy a běžela dál ulicí,” popsala hrůzný okamžik žena, která utrpěla při pádu zlomeninu ruky.

Policie nyní přepadení vyšetřuje a po pachatelích pátrá. „Je to hrůza. Každý den vstávám, abych šla do práce. Oni vstávají, aby kradli,” dodala oloupená žena.

Reklama

Výběr článků

Načítám