Hlavní obsah

Zloděj sladkostí utíkal přes střechy, policisté brutálně zakročili

Novinky, Markéta Klánská
Phoenix

Mladík z amerického Phoenixu se zřejmě snažil napodobit hrdiny akčních filmů. Ve snaze vyhnout se policii totiž skákal ze střechy na střechu. Jak je vidět na videu regionální televize KSAZ, jeden z manévrů se mu příliš nevydařil a jeden z policistů ho velmi rázně srazil k zemi. Všechno kvůli kradeným cukrovinkám.

Článek

V obchodech s potravinami ve Phoenixu řádil šestičlenný gang, který se zaměřil na sladkosti. Za lup v hodnotě stovek dolarů byli všichni mladí výtržníci zatčeni. Když je ale policie v autě vyslýchala, jednomu z nich se podařilo utéct do sousedství, kde hbitě vyšplhal na jeden z domů.

„Několikrát jsme mu dali možnost, aby slezl dolů a vydal se nám bez odporu. Nejenže to odmítl, ale ještě se dál snažil zmizet,“ řekl seržant Timothy Arendt z policie ve Phoenixu.

Útěk přes střechy se nevydařil

S policisty v patách skákal ze střechy na střechu, aniž by věděl, co ho čeká. Po několika minutách totiž jeden z policistů vyšplhal po žebříku na další ze střech a mladíka postříkal pepřovým sprejem. V reakci na to mladík slezl dolů a namířil si to k policejnímu autu, které chtěl akčním skokem překonat.

Tento kousek se mu nevyvedl. Policisté využili situace a velmi rázně ho srazili k zemi. Ukázalo se, že jde o mladistvého, který už byl v minulosti několikrát trestán. Za svůj útěk si nejspíš vyslouží ještě další tresty, a to za vstup na cizí majetek a bránění se zatčení, uvedl zpravodajský server My Fox Phoenix.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám