Hlavní obsah

Zloděj se pokusil servírce zaplatit kreditní kartou, kterou jí předtím ukradl

Novinky, tcs

Zaslouženou porci smůly si vybral jedenadvacetiletý zloděj Shamon West, když chtěl minulou středu zaplatit servírce ve městečku Pine Bluff v americkém státě Arkansas. Kreditní karta, kterou ženě předal, nesla totiž její jméno. Z restaurace si zloděje odvezli muži zákona.

Foto: Jefferson County Sheriff´s Office

Zadržený Shamon West

Článek

Když osmapadesátileté servírce Floře Lunsfordové někdo minulou sobotu na čerpací stanici vykradl auto, netušila ještě, že se svými věcmi někdy setká. Zloděj jí odcizil kabelku s kreditními kartami, kartu sociálního pojištění a řidičákem.

O dva dny později obsluhovala v restauraci v městečku Pine Bluff mladého muže. Byl to Shamon West. Poté, co mladík dojedl, rozhodl se zaplatit kreditkou, kterou ženě bez rozpaků podal.

V tu chvíli se Flora zarazila. Na kreditní kartě stálo její jméno. Žena dělala jako by nic a od baru zavolala policii. Ta zatkla muže přímo na místě. Později u něj našla ještě i zbylé doklady.

Policisté žasli, jak to, že si zloděj ničeho nevšiml. „Na řidičském průkazu byla její fotka, takže by měl vědět, jak jeho oběť vypadala,“ sdělil policejní mluvčí v rozhovoru pro regionální televizi KATV.

Reklama

Výběr článků

Načítám