Hlavní obsah

Zlata Adamovská si užívá na večírcích jako zamlada

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V poslední době se začíná objevovat herečka Zlata Adamovská stále více na různých společenských večírcích a akcích. Sice ještě nemá na známé pařmenky Agátu Hanychovou a Dominiku Mesarošovou, ale začíná je zdatně dohánět. Je vidět, že jí návrat na televizní obrazovky opravdu prospívá.

Článek

Nyní se objevila Adamovská na večírku značky Lancôme, který se konal u příležitosti představení nové vůně Lancôme Magnifique. "Na novou vůni jsem se těšila a navíc dnes slavím svátek, a tak se dnešní den přeměnil v příjemný voňavý svátek“, uvedla Zlata Adamovská.

Na rozdíl od mladších celebrit si Adamovská akce velmi dobře vybírá a rozhodně ji nezajímá, kde je alkohol zadarmo. S manželem Radkem Johnem se sice dobrému vínu jistě nebrání, ale není to hlavní faktor, podle kterého se rozhodují, na jaké akci se spolu ukážou.

:. Zlata Adamovská (vpravo) s Andreou Kalivodovou.

Adamovská nebyla rozhodně sama, kdo si nenechal voňavou party ujít. Objevily se například Kristina Bastien-Kloubková, Zdeňka Žádníková Volencová, Lucie Králová s manželem Zdeňkem Kaufmannem, Míša Mauerová, Klára Doležalová, Petra-Eliáš Voláková, Radka Kocurová či Ivana Chýlková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám