Hlavní obsah

Žilková musela po StarDance do nemocnice, dcera je na infuzích

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Veronika Žilková dobojovala ve StarDance a už má další starosti. Její pětiletá dcera Kordula má oslabenou imunitu a musela být kvůli vysokým horečkám hospitalizována v nemocnici.

Článek

"V neděli ráno Kordulku přijali do nemocnice a já tady zůstávala s ní. Dostává infuze kvůli horečce," řekla Novinkám Žilková. "Už je na tom lépe, dnes odpoledne nás snad propustí," prozradila herečka.

Žilková v sobotu nečekaně vypadla z taneční soutěže StarDance. Přestože porota její výkon hodnotila kladně a líbil se zejména komediální nápad, diváci jí a jejímu tanečnímu partnerovi Markovi Dědíkovi poslali nejméně hlasů. [celá zpráva]

"Díky Markovi jsem zažila něco, po čem jsem celý život toužila, ale když jsem tak špatná tanečnice, raději zůstanu herečkou," prohlásila po svém vyřazení Žilková.

Zatímco Veronika nesla své vyřazení statečně, slzy málem neudržel její manžel Martin Stropnický, plakala i její dcera Agáta. "Máma jediná dělala show, a to se zřejmě národu nelíbí a nejsou na to zvyklí. V Americe by vyhrála," řekla Novinkám Agáta. "Máma tancovala výborně," říká modelka. "Když šla po nemocnicí, děti radostně pokřikovaly - jé, to je ta čínská panenka z televize. Je fajn mít matku, co se nebojí dělat happening v přímém přenosu," dodala Hanychová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám