Hlavní obsah

První smutnou vyřazenou v letošní StarDance je Veronika Žilková

Novinky, Petr Nový
Praha
Aktualizováno

V sobotu pokračoval v České televizi druhým dílem čtvrtý ročník taneční soutěže StarDance. Poprvé v letošním roce porotci a televizní diváci svými hlasy vyřazovali. Sítem hlasů neprošli herečka Veronika Žilková a její partner Marek Dědík, jejichž standardní quickstep zaujal hlasující nejméně.

Článek

První se na parketu představil moderátor Alexander Hemala. S upřeným pohledem turisty provedl parketem partnerku Jitku Šorfovou v rytmu rumby osobitým stylem. Sám po tanci „omluvil zhoršenou kvalitu svého tance“ s tím, že po celý svůj život tančil pouze v sebeobraně.

První quickstep večera divákům předvedla ve fialové róbě tančící herečka Jitka Čvančarová, kterou standardním tancem provedl tanečník Lukáš Hojdan. A přestože podle jedné z porotkyň v případě tohoto páru ke quickstepu nedošlo, na finálním dojmu to stopy nezanechalo.

Peří, pánvička a panenka na klíček

Druhou rumbu programu porotcům i divákům nabídla v bílých šatech z peří zpěvačka Aneta Langerová. U zpěvačky nezvyklé společenské šaty, potřebná ladnost a spolehlivý partner udělali dojem na porotu, která body u této dvojice nešetřila.

Standardní quickstep vyšel v prvním vyřazovacím kole na herečku Veroniku Žilkovou, kterou v šatech žluté barvy po parketu jistil při velkém množství leteckých a akrobatických prvků partner Marek Dědík. Sama herečka se v hodnocení výkonu stylizovala do role čínské panenky na klíček, což ale nejspíš diváky nezaujalo a tento pár v první vyřazovacím kole vypadl.

Kuchař Filip Sajler přišel na parket s kuchyňskou pánvičkou. S ohledem na zdravotní potíže s nohou nechal pak při tanci větší prostor partnerce Veronice Šmikové, které však vytvořil stabilní oporu pro sexy nádech rumby v jejich podání. Přestože od porotců dostali nejméně bodů ze všech párů, diváci je poslali do dalších bojů.

Sólo, prožitky a step

Herec Saša Rašilov zahájil svůj quikstep krokovou variací, v dalším rytmu zcela splynul s partnerkou Karolínou Majerníkovou a jejich standardní pojetí tance bylo velmi uvěřitelné. Porotcům dělaly vrásky jen pohledy Rašilova, který při tanci nemohl ze své partnerky oči spustit. A to se u standarndích tanců nenosí.

Zpěvačka Monika Absolonová nabídla k podívání svůdnou rumbu, ve které jí úspěšně sekundoval partner Václav Masaryk. Jejich tanec plný prožitků zaujal také porotu, která udělila třicet bodů.

Na závěr večera se představil pár číslo jedna, v podání herce Pavla Kříže a Alice Stodůlkové. Kříž zahájil klasický tanec úžasným stepovým sólem a pokračoval ve svižném tempu, což ocenila také porota.

Za týden čekají sedm postupujících tanečních párů jive a tango.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám