Hlavní obsah

Ženu při věšení prádla pohltila země

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otvor vzniklý při propadu země pohltil v úterý poblíž Melbourne 52letou ženu, která zrovna věšela prádlo na zahradě. Ve více než třímetrové díře dvacet minut šlapala vodu, než soused zaslechl její volání o pomoc. Přivolaní hasiči ji vytáhli ven, podle agentury Reuters se jí nic vážného nestalo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pod Australankou se při věšení prádla propadla zemVideo: Reuters

 
Článek

Australanka Christina Beaumontová nemohla ve vodou zaplavené díře dosáhnout nohama na dno, šlapala tak vodu a nedotýkala se stěn, aby zabránila dalšímu sesuvu půdy. Hasiči ji z díry vytáhli pomocí lana.

„Byl to velmi neobvyklý incident. Naštěstí z toho vyvázla bez zranění, ale samozřejmě byla otřesená. Měla velké štěstí,“ řekl hasič Paul Carrig.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Podle mluvčí radnice města Greater Dandenong, v němž k události došlo, se půda propadla na místě staré studny, která nebyla řádně zasypána.

Reklama

Výběr článků

Načítám