Hlavní obsah

Žena porodila mezi regály s toaletními papíry

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toaletní papír se kvůli pandemii nového koronaviru, přesněji řečeno kvůli panice z pandemie, stal nedostatkovým zbožím, které lidi vykupují ve velkém a o kterém se ve velkém i píše. Není tedy divu, že když žena v obchodním centru v americkém Missouri začala rodit, bylo to mezi regály s výše zmíněným hygienickým zbožím.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Příběh neočekávaného porodu s dobrým koncem se odehrál v obchodě řetězce Walmart ve Springfieldu minulou středu a informovala o něm místní televizní stanice KY3. Žena v pokročilém stadiu těhotenství vstoupila do obchodu a u regálů s toaletním papírem jí praskla voda.

Pracovníkům obchodu, kteří přiběhli na místo, se ještě svěřila, že její poslední dítě se narodilo během třiceti minut a že předpokládá, že i tohle bude chtít na svět hodně rychle. Zaměstnanci kolem ní roztáhli deky, aby měla žena alespoň nějaké soukromí.

Dítě k nezaplacení. Na svět mu pomohla matčina výhra v loterii

Koktejl

„Říkali jsme si, co teď budeme dělat? Naštěstí byla v obchodě zdravotní sestřička z porodnice,“ uvedla manažerka obchodu Jessica Hinkleová. Sestřička měla s sebou i zdravotnické rukavice a okamžitě se pustila do práce. Za chvíli na místo dorazili i hasiči z nedaleké stanice a začali pomáhat.

Během tři čtvrtě hodiny se mezi regály ozval dětský křik, miminko přišlo na svět bez sebemenších problémů. Maminka se dočkala potlesku od přihlížejících, kteří alespoň na chvíli zapomněli na vykupování potravin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám