Hlavní obsah

Žena našla v garáži medvěda, z rovnováhy ji nevyvedl

Novinky, Martin Vlk

Evidentně ne každého střetnutí s medvědem vystraší. Důkazem je žena z amerického města Colorado Springs, která spatřila medvěda přímo ve vlastní garáži. Nejevila žádné známky strachu, jeho přítomnost ji spíše rozčílila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Medvěd v garážiVideo: AP

 
Článek

Coloradský zpravodajský deník KOAA zveřejnil hlášení ženy, jež našla potloukajícího se medvěda ve své garáži. Žena se nacházela uvnitř automobilu a snažila se medvěda odehnat výkřiky: „kšá“ a „vypadni z mé garáže,“ což doprovázela troubením. Medvěd však na výzvy nereagoval a svůj odchod nijak neuspěchal.

Zdá se, že jde o stejné zvíře, které je v blízkém okolí známé svou zálibou v loupežích zmrzliny a dalších sladkých pochutin, napsal. V těchto případech se medvěd dostal do domů rovněž přes garáž, kde jeho pozornost upoutal mrazák. Jednou ukradl krabici čokoládové zmrzliny a bonbóny M's, podruhé zase kartón vanilkové zmrzliny.

Medvěd trpí nadváhou

Medvěd váží zhruba 180 kilogramů, jeho hmotnost by se přitom měla pohybovat mezi 90 až 115 kilogramy. Nadváhu dost možná vysvětluje skutečnost, že zde po nějakou dobu loupil.

Colorado Park and Wildlife oznámil, že medvěd bude muset být utracen. Na lidi ve svém okolí si totiž zvykl natolik, že může představovat velké riziko zejména pro místní děti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám