Hlavní obsah

Zellwegerová věří, že letos dostane Oscara

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Renée Zellwegerová se už nemůže dočkat letošního předávání prestižních filmových oscarových cen. Pevně totiž věří, že se na ni usměje štěstí a získá ocenění za nejlepší ženskou roli. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Radio Čas
Článek

"Určitě si tuto cenu zasloužím," prohlásila herečka, která byla na Oscara loni nominována za roli ve filmu Chicago. "Minulý rok jsem byla navržena, ale odešla jsem s prázdnýma rukama," posteskla si Renée. "Doufám, že letos ke mně bude Hollywood spravedlivější."

Čtyřiatřicetiletá Renné Zellwegerová je nominována za ztělesnění role Ruby Thewesové se silnou osobností ve snímku Návrat do Could Mountain.

Přestože loni ji vítězství vyfoukla Australanka Nicole Kidmanová, Zellwegerová necítí žádnou závist a naopak si své kolegyně váží. "Je to neobyčejná, inteligentní a velmi silná žena. V umělecké oblasti se vzájemně inspirujeme. Považuji ji za svou opravdovou přítelkyni," uvedla Renée.

Reklama

Související témata:

Související články

Zellwegerová chce randit s princem Williamem

Herečka Renée Zellwegerová přiznala svou slabost pro královskou rodinu. Nejvíce si prý váží prince Williama, s nímž by se ráda osobně setkala. Informaci...

Výběr článků

Načítám