Hlavní obsah

Z nálezu lidského těla se vyklubala pouze velká brambora

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napilno měli northumbrijští policisté v úterý pozdě odpoledne poté, co znepokojená žena oznámila nález lidského těla. Rozsáhlý pátrací tým s psovody však na místě našel pouze nezvykle velkou bramboru a kus houby.

Foto: Northumbria Police

Fotografie brambory, která zalarmovala policisty.

Článek

Nejmenovaná žena šla v úterý poblíž města Gateshead venčit psa a během procházky pořídila několik fotek. Když si je pak doma prohlížela, povšimla si podivného předmětu vyčnívajícího z bahna na jedné z fotografií.

Raději vše oznámila policistům a fotografii jim poslala. Záhadný předmět na fotce se nápadně podobal lidskému palci u nohy. Policisté se rozhodli neponechat nic náhodě a do terénu vyslali početný tým pátračů se psy.

Tou dobou už padla tma a policisté museli prohledat pořádný kus prostoru, než domnělý palec našli. „Pátrací tým se pořádně zasmál, když se ukázalo že to nebylo nic jiného než brambora, u které rostl kus houby,“ uvedl policejní inspektor Phil Hamlani.

Tělo zaměstnance supermarketu objevili po 10 letech za chladicím boxem

Koktejl

Ženu nicméně pochválil za ostražitost. „Oznámila nám to v dobré víře, a tak ji musíme pochválit,“ uvedl Hamlani a dodal, aby každý, kdo se bude domnívat, že našel lidské tělo nebo jeho část, neváhal a policii zavolal. „Když se ukáže, že to je jenom zelenina, naši policejní psi vám alespoň poděkují za pamlsek,“ dodal se smíchem.

Reklama

Výběr článků

Načítám