Hlavní obsah

VyVolení: Už je to možná tady

Právo, Michal Procházka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zkuste zavřít pár cizích lidí na nějakou dobu do izolace a uvidíte, že se dříve či později dojde k sexu a také k tomu, že někdo někoho zmlátí. To vám potvrdí každý druhý psycholog. V pořadu TV Prima VyVolení mají štěstí, vypadá to, že lehce erotické doteky předběhly tvrdé rány pěstí.

Článek

Po necelém týdnu izolace se v noci Rosťa tak dlouho převaloval na "manželské" posteli, až skončil v náruči té, která spala vedle něho - Moniky. Mohli jsme být skrz obrazovku u toho, jak ji hladil na zádech, objímal a nyní o tom všichni mluví. Ani kdyby nějaká televize vyrazila s programem nazvaným Kdo si to s kým rozdá, efekt by nemohl být lepší. Zdá se, že nikoho už nebaví obyčejné porno, ani profesionální úchylové z televizních pořadů typu Peříčko. Dnes jsou v kurzu "obyčejní" lidé z ulice, kteří bojují o jedenáct miliónů a slávu a jsou ochotni se v televizi pustit do nějakého výstřelku.

Sadismus šmírování

VyVolení začínají přitvrzovat. Čtvrteční sestřih TV Prima, který už nebyl tak hudebně klipový, ukázal, jak říká moderátorka Tereza Pergnerová, malou ochutnávku. Tedy jestli lze šmírování spojovat s jídlem. Jeden můj známý to přirovnal spíše k sadistické zoofilii, má hodně vyvinutý soucit se všemi zvířátky.

Co bylo dál, jestli něco bylo, se dozvíme až v nedělní noční show. Jak na to bude reagovat Michal z Prahy, který si s Monikou šeptal předtím v sauně do ouška. Dokonce ji skoro objímal i na gauči, když byl přímý vstup z vily do televizního vysílání. Zatím se tváří, že o ničem neví? Sledujeme lásku z pasáže v přímém přenosu? Rupnou mu nervy? Dokonce pomohl Rosťovi shodit Moniku do bazénu, aby jí pořádně vykoupali. A co tanečnice Regina, která předtím vystupovala jako mistryně světa v sexu a nyní o ni nikdo nestojí?

Láska ve vile?

Monika to docela rozjela. Když šla do soutěže, svěřila se, že má ráda zvířátka a že zahání zklamání z rozchodu. Hodně ji to bolelo a Monika se chtěla rozptýlit. Možná se svému bývalému toužila i trochu pomstít, rovnou z televizních obrazovek. Možná se zamilovala, ale jak taková láska z televize může dlouho vydržet? Dnes tvrdí, že k žádnému vztahu ve vile nedošlo.

Zdá se, že i Rosťa všechno zahrál do autu, jen snad nedovede zakrýt, že jej to mrzí. Když měla Monika číst jazykolam, vyslovila jméno Krále Leara, jako by mělo jít o nový model španělského Seata. Ale první dojem klamal, je tvrdohlavá, mazaná, citlivá, žádná pipina. Má svérázný smysl pro humor, jaké mívají střelené, rozhárané holky kolem dvacítky.

Na druhou stranu vypadá, že by klidně mohla přijet do soutěže na motorce za zády nějakého chlapíka nebo (v jejím případě) na jejím oblíbeném koni. Tahle se v životě neztratí. Monika by klidně mohla být i jedním z favoritů soutěže, mezi něž naopak nelze počítat třeba Reginu nebo Petra. Reginu nemají moc rádi ve vile a na Petra začínají být alergičtí diváci.

V čtvrtek zaujal publikum i Honza, který ze zpovědnice vily přál skrz obrazovky k narozeninám své manželce. Bylo to dojemné, už je bez rodiny přes týden. Emoce už cloumají účastníky soutěže, už si asi uvědomují, že budou muset za chvíli jednoho vyloučit ze svého středu. Intrikuje se a pomlouvá. No máme se ještě na co těšit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám