Hlavní obsah

Volby dohnaly čtyřletou dívenku k slzám

Novinky, Jakub Kynčl
Colorado

Čtyřletá Abigael Evansová z amerického Colorada cestovala se svou matkou Elizabeth v autě. V rádiu začaly po chvíli běžet zprávy, ve kterých dominovaly informace o prezidentských kandidátech a průběhu kampaní. Po šestiměsíční mediální masáži to už byla pro dívenku poslední kapka. Děvče to neuneslo a začalo hystericky brečet.

Čtyřletou Američanku dohnaly prezidentské volby k slzám

 
Článek

Když začala dívka slzet a nešťastně křičet, matka neváhala a zastavila na parkovišti, aby se dcery zeptala, co se stalo. Její odpověď byla: "Jsem už unavená z Bronco Bammy a Mitta Romneyho."

Matce přišla její reakce natolik vtipná, že nahrála video na internet. Vyjma stovek tisíc lidí, ke kterým se video dostalo, jej viděli i zástupci rádia National Public Radio, jejichž zpravodajská relace dívenku rozbrečela. Neváhali a na svých stránkách vydali omluvu.

"Jménem NPR a všech dalších médií bychom se rádi omluvili Abigael a mnoha dalším lidem, kteří to možná cítí podobně jako ona. Musíme přiznat, že ta kampaň na prezidenta už je i na nás trochu dlouhá. Prostě si jen říkejme: 'Už jen pár dní, už jen pár dní, už jen pár dní...," stálo v prohlášení rádia.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám