Hlavní obsah

Vodku pašovali z Ruska dlouhou podzemní trubkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Ruští celníci oznámili, že nalezli míli dlouhou podzemní trubici, kterou byla pumpována neproclená vodka přímo do Lotyšska. Pohraniční policisté v oblasti Buholovo řekli, že se tunel nacházel šest stop pod zemí a pumpovala se jím podomácku vyrobená vodka, která se poté prodávala v Lotyšsku.

Článek

Naneštěstí pro pašeráky však byla trubka objevena pracovníky tamější radnice, když se rozhodli v oblasti vysadit nové stromky.

Yakov Kabanov z místní pohraniční policie prohlásil: "Měli jsme takové podezření, že někdo dostává kořalku přes hranice, ale nikdy se nám nepodařilo vypátrat, jak se jim to daří. Bývalo jim to mohlo procházet i desítky let, kdyby nebylo toho sázení stromků."

Vyšetřovatelé se již tážou obyvatel v Buholovu ohledně trubky, zatím se však nic významného nedozvěděli. Trubka spojovala dva pronajaté domy, které byly ovšem při policejní razii zcela prázdné.

Reklama

Výběr článků

Načítám