Hlavní obsah

Vlastník pizzerie ničil konkurenci tím, že zamořoval její podniky hlodavci

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konkurenční boj je v USA často opravdu na ostří nože. Vlastník podniku Nina's Bella Pizzeria v americké Pensylvánii Nikolas Galiatsatos se rozhodl uškodit konkurenci a udělal to opravdu ve velkém stylu. Do okolních podniků totiž začal nosit pytle, ve kterých byly živé myši. Na jeho počínání se však brzy přišlo. Informoval o tom britský portál metro.

Foto: Profimedia.cz

Majitel pizzerie se rozhodl zdecimovat konkurenci. Ilustrační foto

Článek

Nezvané hosty objevil ve své budově majitel konkurenční restaurace, který si všiml, že po návštěvě neznámého hosta byl jeden ze stropních panelů na toaletě odsunutý. Zjistilo se, že hostem byl právě Nikolas Galiatsatos, který myši do díry vytvořené ve stropě vypustil.

Galiatsatos se později pokusil vnést "tašku s odpadky" ještě do další pizzerie. Sám Galiatsatos měl ve svém podniku s hlodavci velký problém a vinu svaloval na konkurenci. Nyní však čelí obvinění z krutosti ke zvířatům, výtržnictví a dalších trestných činů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám