Hlavní obsah

Video vzácných rejnoků mělo nečekaného hlavního hrdinu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záběry rejnoků proplouvajících těsně kolem nic netušících plavců u floridské pláže se staly virálním hitem posledních dnů. Nikoliv však kvůli fascinujícím podmořských stvořením, ale kvůli muži spálenému do ruda. Takhle vypadá Hellboy na prázdninách, utahují si z něj jedni, zatímco druzí mají strach o mužovo zdraví.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Do ruda spálený můž zastínil všechny rejnokyVideo: Michael J McCarthy via Storyful, AP

 
Článek

Rejnoky z čeledi mantovitých (konkrétní druh bohužel není znám) natočil minulé úterý Michael McCarthy v St. Petersburgu na Floridě. Trojice majestátních stvoření zvolna proplouvala kolem nic netušících lidí, kteří rejnoky ve vodě neviděli.

„Většina lidí na pláži nenosí polarizační brýle, takže těžko mohou vidět, co se děje ve vodě,“ uvedl McCarthy. Tyto brýle eliminují odlesky světla od hladiny a lidé lépe vidí, co se pod vodou děje. S oblibou je využívají zejména rybáři.

Většinu však ale nezaujali rejnoci, nýbrž jeden z lidí, kteří se ve vodě koupali. Neznámý muž byl doslova rudý jako rak a lidé se začali předhánět v tom, kdo vymyslí trefnější přirovnání.

Někdo v muži viděl svalnatého humra Larryho z animovaného seriálu Spongebob v kalhotách, jiný se zase přikláněl ke známé komiksové postavě. „Hellboy na prázdninách,“ napsal rozjařeně.

„Začínám uvažovat, zda si Washington neponechá své jméno a jen nezmění své logo za tohohle týpka,“ narážel jiný z pobavených uživatelů na nedávnou kauzu přejmenování fotbalového týmu Washington Redskins (Rudokožci).

Řada lidí však vyjádřila obavy o mužovo zdraví s poznámkou, že je „spálený na uhel“ a měl by co nejdříve vyhledat lékaře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám