Hlavní obsah

VIDEO: Modelka spadla do díry na přehlídkovém mole

MILÁNO

Světové topmodelky počínaje Naomi Campbellovou zažily už na přehlídkových molech různé nepříjemné chvíle, kdy klopýtly nebo udělaly jiný špatný krok. Všechny ale nyní trumfla Sarah Welchová, která se na týdnu módy v Los Angeles propadla dírou v molu, v které doslova "zahučelo" po pás.

Článek

Modelka vykročila na molo s pohledem upřeným před sebe a nevšimla si zející díry v podlaze. Ta tam zůstala po performerovi, který před ní předváděl na molu bojová umění a při přemetu nohou prorazil podlahu.

"Modelka na molu musí jít s hlavou vztyčenou. Nedívala jsem se dolů a nemohla jsem díru vidět," popsala modelka svůj zážitek.

Když se Welchová znenadání propadla po pás do díry v molu, přihlížející davy jen zahučely. Vylekaná dívka se ihned snažila sama dostat z nečekaného vězení, ale na pomoc jí přiskočil herec Jimmy Jean-Louis, který se módní show také účastnil. Když se modelka postavila na nohy a opouštěla molo, dala pokynutím ruky najevo, že je vše v pořádku.

:. Kameraman jakoby tušil, co se stane, zaměřil objektiv na díru v molu ještě před příchodem modelky.

Welchová si dnes z nehody, která se naštěstí obešla bez zranění, dělá legraci. "Doufám, že se tím lidé dobře baví. Je to vážně komická nehoda. Doufám, že se tomu smějí tak jako já teď," dodala modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám