Hlavní obsah

Veronika Hůlová si užívá sladké usmiřování

Novinky, Korzo
PRAHA

"Před nedávnem jsem prožila velkou partnerskou krizi. Chvíli to dokonce vypadalo, že budu zase žít sama. Objevily se problémy, o nichž raději nebudu mluvit, všechno je to moc složité a na dlouhé povídání. Zkrátka jsme prošli krizí, která ale náš vztah posílila a je zase dobře," svěřila se Korzu moderátorka Prima jízdy Veronika Hůlová.

Foto: Lenka Zvonková

Kdo vyzve čerta k tanci?

Článek

A jaký je Veroničin recept na řešení partnerských krizí? "Já se hned vrhám do rezolutních řešení. Chci všechno vyřešit teď, pokud možno hned. Možná ale, že moje řešení krizí není špatné. Alespoň se pročistí vzduch. Je dobré, když si partneři řeknou, co jim vadí, co se děje, a společně vymyslí, co s tím. Je důležité, aby si ti dva řekli, že se mají rádi a že spolu chtějí být."

Veronika je také zastánkyní rčení: co tě nezabije, to tě posílí. Platí prý i v partnerských vztazích. Všechno se tedy opět v pořádku a proto se Veronika těší, že si se svým partnerem, výkonným ředitelem Českého Telecomu Milošem Novákem, vychutnají zaslouženou dovolenou.

S sebou nafukovacího krokodýla a spousty knih

"Koncem týdne vyrážíme do Chorvatska. Už jsme tam byli loni a moc se nám tam líbilo. Jezdíme do Pagu, což je úžasný kout Chorvatska, který nám doporučili přímo Chorvati," prozradila Veronika, která už  se těší na sladké nicnedělání, chorvatské speciality, dobré víno a plavání v moři. Veronika miluje cestování autem, kdy nahází do kufru všechno, co by se mohlo hodit a vyrazí.

"Sbalíme plavky, knížky, nafukovacího krokodýla a vyrazíme. Cestou zastavíme, kde se nám bude líbit, nocleh se vždycky najde, a užijeme si klidu a moře," uvedla moderátorka. "Jako každoročně jsem si před dovolenou nakoupila hromadu knížek. A byla jsem důsledná. Koupila jsem nějakou zábavnou literaturu jako je Viewegh nebo Šabach, pak poslední román Arnošta Lustiga, ale také Aluminiovou královnu Petry Procházkové, o níž se však rozhodně nedá říct, že by spadala do kategorie zábavné četby."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám