Hlavní obsah

Večeři v centru Prahy Madonna zakončila zázvorovým čajem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jako největší událost ve dvanáctileté historii svého podniku vnímá majitel restaurace Pálffyho palác Roman Řezníček úterní večer. Hostil totiž americkou zpěvačku Madonnu, která si podnik ve Valdštejnské ulici v Praze vybrala z nabídky těch nejlepších ve městě. "Byla naprosto uvolněná, velmi příjemná, přišla se třemi blízkými přáteli a pobyli u nás asi dvě a půl hodiny," řekl ve středu Řezníček.

Článek

Ač přijela zpěvačka do Prahy kromě početného doprovodu i se svými dvěma dětmi, na večeři s ní nešly. Jeden z jejího doprovodu v restauraci byl muž, který jí skládá hudbu, další byli zpěvaččina asistentka a přítel skladatele, řekl Řezníček.

Večeři předcházela důkladná prohlídka restaurace

Složení jídelníčku neprozradil, je součástí domluvy s klientem, že jej nebude sdělovat dalším lidem. "Měla všechny tři chody a na závěr si objednala čaj z čerstvého zázvoru s citronem," řekl. Ten běžně restaurace nenabízí, ale protože čerstvý zázvor v kuchyni tohoto podniku je, čaj připravili.

Večeři předcházela důkladná prohlídka restaurace, Madonnin tým se zajímal především o bezpečnostní podmínky. "Zejména je zajímalo požární schodiště a únikové východy, které lze použít v případě jakéhokoli chaosu," řekl majitel. V kuchyni ale žádné kontroly zpěvaččin doprovod neprováděl, nikdo nezkoušel pokrmy předtím, než se dostaly na Madonnin stůl. "Nic nezkoušeli ani nekontrolovali, přišla, sedla si a objednala," uvedl.

V restauraci, jež je zvenčí spíše nenápadná a rozhodně není nejdražší ve městě, již pojedly mnohé slavné osobnosti. Řezníček dodal, že úterní návštěva v jeho restauraci je asi tou nejvýznamnější událostí, kterou podnik během svého dvanáctiletého působení zažil. "Nevím, co víc bych mohl s restaurací dokázat, než to, že tady povečeřela v současnosti největší hvězda na světě," řekl.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna předvede velkolepou podívanou

Osmačtyřicetiletá detroitská rodačka Madonna Louise Veronica Ciccione, užívající v uměleckém světě pouze své první jméno, vystoupí ve středu a ve čtvrtek od 20...

Výběr článků

Načítám