Hlavní obsah

Vdavekchtivá svatebčanka předvedla při honbě za kyticí ukázkovou "rybičku"

– Niagara Falls
Novinky, Markéta Klánská

Na svatbách zpravidla není nouze o zábavné a trapné okamžiky. Na svatbě Kanaďanky Tryndy Nevarové, která se konala koncem června v Niagara Falls, se o pobavení neúmyslně postarala jedna svobodná žena, která zatoužila po svatební kytici. Ve snaze získat puget, který je podle tradice příslibem brzké svatby, skončila na zemi. To, co ale na první pohled připomínalo brankářskou „rybičku“, bylo ve skutečnosti pouhé zakopnutí.

BEZ KOMENTÁŘE: Svatebčanka předvedla ukázkovou rybičku, když se vrhla za odhozenou kyticí. Nebyl to ale záměr, pouze zakopla

 
Článek

Čerstvě vdaná Trynda Nevarová při házení kyticí v kanadském hotelu, kde se konala její svatební hostina, nejprve hod jen několikrát naznačila, čímž zvýšila napětí. Když poté opravdu hodila, jedna z mladých žen se za kyticí nadšeně vrhla.

Bohužel ale situaci nezvládla, zakopla si o nohu a s prázdnýma rukama se poroučela k zemi.

„Atmosféra byla patrně tak plná očekávání, až to vypadalo, že jedna slečna za kyticí skočila rybičku. Při bližším pohledu na záznam je ale patrné, že jen zakopla. Škoda, že nemám video i z jiného úhlu, protože to vypadá, že se navíc i udeřila do hlavy,“ uvedl podle britského listu Daily Mirror kameraman Dave Tebbutt.

Ze země vstávala s úsměvem

Mladá žena kytici nakonec stejně nezískala, utěšovat se ale může tím, že se jí naštěstí nic nestalo. Navíc dokázala vzít situaci s humorem, což potvrdila i tím, že svolila, aby se video objevilo na internetu.

„Myslím, že byla trochu v rozpacích, ale zvládla to vcelku dobře. Spousta lidí byla v tu chvíli u baru, takže to neviděli všichni. Ti, kteří to ale stihli, se hodně nasmáli,“ dodal Tebbutt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám