Hlavní obsah

Van Damme nestihl letadlo do Čech, protože uvízl v hromadné nehodě

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová, Jakub Kynčl

Herec Jean Claude Van Damme nestihl letadlo do Prahy. Dostal se do hromadné autonehody. "Naštěstí je zdráv a nic se mu nestalo," řekla Novinkám tisková mluvčí České Miss Jana Bryndová. Van Damme má být v sobotu předsedou poroty České Miss. Podle posledních informací by měl přiletět odpoledne.

Článek

Jean Claude Van Damme měl přiletět letadlem z Bruselu na ruzyňské letiště v pátek v 10:35 dopoledne. Odtud se měl jet ubytovat do hotelu The Augustine na Malé straně.

Kvůli hromadné nehodě, do které se Van Damme U Bruselu dostal, letadlo ale nestihl, a tak veškerý naplánovaný program musel být zrušen.

Vyhlášení bude podle plánu

Účast Jeana Clauda Van Damma na finálovém večeru ohrožena není. "Podle posledních informací by měl přiletěl v pátek odpoledne, teď se však rychle vyřizují náležitosti ohledně letenek," dodala tisková mluvčí České Miss Jana Bryndová.

Slavný herec bude předsedou České Miss a zároveň korunuje Českou Miss World, která bude reprezentovat později Českou republiku na stejnojmenné světové soutěži.

Hvězdné manýry nemá

Herec známý pod přezdívkou Muscles from Bruxelles (Svaly z Bruselu) se má v Praze zdržet zhruba tři dny. Podle personálu v hotelu nebyly jeho požadavky nikterak výjimečné a hvězdné manýry u něj zjevně nehrozí. Přál si prý jen čerstvé ovoce na pokoji a dobře vybavený minibar.

Není tajemstvím, že ubytování v hotelu Augustine hradí Česká Miss, která za něj zaplatí sumu ve výši statisíc korun. Na oplátku má však jistotu, že dívka na svou korunovaci od světové hvězdy pravděpodobně nezapomene do konce svého života.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám